Türkiye Çin Dostluk Vakfı Anıtkabirde Tören Düzenledi..

Türkiye Çin Dostluk Vakfı Başkanı Hasan Çapan Cri Türk Ankara Sorumlusu Gamze Dürmez’e

Anıtkabir ziyareti ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sayın Çapan Daha önceki yıllarda, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği ve Vakıf İşbirliğinde Anıtkabir Kurtuluş savaşı müzesine Çince sesli rehberlik sistemi armağan ettiklerini ve Kabre gelen Çinli turist sayısında artma olduğunu, gözlemlediklerini belirtti.

Sayın Çapan Anıtkabirde yapılan törenin ardından Anıtkabir defterine şunları kaydetti..

Ulu Önderimiz ‘’Mustafa Kemal Atatürk’’

Türkiye Çin Dostluk Vakfı Başkanı olarak, şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz, kurmuş olduğunuz cumhuriyete ve ilkelerinize bağlılığımızı arz ederken muasır medeniyetler seviyesine ulaşma ülküsü başta olmak üzere çizmiş olduğunuz yoldan şaşmayacağımıza söz veririz. Zatıâliniz ve aziz silah arkadaşlarınızın huzurunda sonsuz şükran ve saygıyla eğiliyoruz.

‘’Ne Mutlu Türküm Diyene’’

Türkiye Çin Dostluk Vakfı Başkanı