Çin Uluslararası Anlayış Derneği´nin Vakıf Ziyareti

Çin Ulusal Siyasi Dayanışma Konferansı Başkanvekili ve Çin Uluslararası Anlayış Derneği Genel Başkan Yardımcısı Bayan Wang Zhizhen önderliğindeki CAFIU (Çin Uluslararası Anlayış Derneği), 10.05.2014 tarihinde Türk Çin Dostluk Vakfı İstanbul Şubesi’ni ziyaret etmiştir.

Ziyaret sırasında Türk Çin Dostluk Vakfı Başkanı Hasan Çapan ile görüşen Bayan Wang Zhizhen, Çin ve Türkiye arasındaki dostluğun ile iki ülke arasındaki siyasi, ekonomik, ticari ve kültürel ilişkilerin öneminden bahsetmiştir. Wang, Türkiye gibi güzel bir ülkeye Çin’den her yıl sadece 100.000 civarında turist geldiğini ve bu sayının artmasını ümit ettiğini sözlerine eklemiştir.

Heyet, keyifli geçen görüşmenin ve Hasan Çapan’ın evinde organize edilen öğle yemeğinden sonra  ayrılmıştır.