Guangdong Dernekleri´nin Vakfımızı Ziyareti

Guangdong Çinli İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Li Wei, Guangdong Uluslararası Dostluk Derneği Başkan Yardımcısı Tang Xiaoping ve beraberlerindeki 6 kişilik heyet 24.08.2012 tarihinde Vakfımız İstanbul Şubesine yaptıkları ziyarette, kendilerini Vakıf İstanbul Şube Müdürü Sezgin Dönmez ağırlamışlardır.

Ziyarette Guangdong Eyaleti’nin farklı şehirlerini temsil eden dostluk dernekleri yetkililerinden Çin’in önemli ekonomik ve kültürel bölgelerinden biri olan Guangdong hakkında bilgi alındı.

Guangdong bölgesinin(yurtdışında ikamet eden Çin vatandaşı sayısında en önde gelen eyalet) potansiyelini kullanmak adına, özellikle kültürel konularda işbirliği için karşılıklı istekler dile getirildi. Yazılı ve görsel yayın veya film, belgesel gibi görsel sanatlar hususlarında daha önce yapılan çalışmalar karşılıklı olarak aktarıldı, yeni fikirler için işbirliği arzusu dile getirildi. Karşılıklı hediyeler verilerek vakfımızdan ayrılmışlardır.