CRI´ın Vakfımızı Ziyareti

Çin Uluslararası Radyosu (CRI) Baş Editör Yardımcısı Ma Weigong ve beraberindeki heyet 21 Eylül Cuma günü Vakıf Başkanımız Hasan Çapan'ı Vakıf İstanbul Şubesinde ziyaret ettiler.

Hasan Çapan, Türk-Çin Dostluk Vakfı ve CRI (Uluslararası Çin Radyosu)  işbirliğiyle hayata geçirilmesi planlanan ortak radyo yayın projesinin faaliyete geçmesi için çabaların arttırılması gerekliliği ve bu projenin iki ülke arasındaki işbirliğini geliştirmenin bir modeli olduğunu belirterek; medya alanındaki ortak projelerin bu örnekten yola çıkarak genişleyeceğine ve gelişeceğine vurgu yaptı.

CRI Baş Editör Yardımcısı Ma Weigong, iki ülke arasındaki kültürel benzerliklerden ve samimi dostluktan yola çıkarak bu projenin başarılı olması dileğini ve gelecekte bir çok değişik alanda ortak çıkabilecek yeni fikir ve projelere ilham vermesi arzusunu dile getirdi. Vakıf Başkanımız Hasan Çapan, CRI Baş Editör Yardımcısı Ma Weigong ve beraberindeki heyete, radyo yayın projesi için özenle düzenlenmiş stüdyo ile ofis gezdirildi ve karşılıklı hediyeler verilerek Vakfımızdan ayrıldılar.